energiebesparing

Groene Connecties - Parkmanagement Waarderpolder

Groene Connecties helpt jou als ondernemer met energie besparen, duurzame energie opwekken en grondstoffen hergebruiken. Circulair ondernemen levert jouw bedrijf behoud van waarde van kostbare materialen en nieuwe verdienmodellen. Je kunt als bedrijf bijvoorbeeld een energiescan laten uitvoeren waarbij het duurzaam opwekpotentieel van je bedrijf in kaart wordt gebracht. Ontdek welke mogelijkheden Parkmanagement biedt voor bedrijven in de Waarderpolder.

Energie Voor Spaarndam

Energie voor Spaarndam heeft zich tot doel gesteld om samen met de bewoners Spaarndam zonne-energie te gaan opwekken op grote daken in en rond Spaarndam. In de praktijk leidt dat tot het oprichten van een energiecoöperatie, waarin de leden van coöperatie gezamenlijk eigenaar zijn van de zonnepanelen. De leden investeren in het zonnedak en profiteren van de opbrengsten van de opwek van zonne-energie.

Opgewekte Woning Club

Om je huis toekomstbestendig te maken kun je veel doen. Het dak isoleren, zonnepanelen aanschaffen, de kozijnen schilderen en nog veel meer. Maar waar te beginnen? 

De Opgewekte Woning Club is er om jou in staat te stellen je huis te begrijpen en te bepalen wat jij belangrijk vindt. Dit zodat jij weet welke maatregelen jij de komende jaren in en om je huis wilt toepassen.

Want eigenlijk is het niet meer dan logisch dat je voor je kostbaarste bezit een duidelijk plan hebt als het gaat om onderhoud, wooncomfort en duurzaamheid.