duurzaamheid

KennemerNatuurBibliotheek

De KennemerNatuurBibliotheek is een gespecialiseerde studiebibliotheek met duizenden boeken over natuur en landschap, cultuurhistorie en duurzaamheid. Het is een van de meest veelzijdige natuurbibliotheken in Nederland. De collectie is online doorzoekbaar. Meer informatie is te vinden op de website.

Opgewekte Woning Club

Om je huis toekomstbestendig te maken kun je veel doen. Het dak isoleren, zonnepanelen aanschaffen, de kozijnen schilderen en nog veel meer. Maar waar te beginnen? 

De Opgewekte Woning Club is er om jou in staat te stellen je huis te begrijpen en te bepalen wat jij belangrijk vindt. Dit zodat jij weet welke maatregelen jij de komende jaren in en om je huis wilt toepassen.

Want eigenlijk is het niet meer dan logisch dat je voor je kostbaarste bezit een duidelijk plan hebt als het gaat om onderhoud, wooncomfort en duurzaamheid.

De Groene Mug

We stoten te veel broeikasgassen uit en dat heeft negatieve effecten op het klimaat. Ook in Haarlem. Dat moet anders! Gelukkig kan dat ook. Met deze website creëert de gemeente samen met haar partners een open platform. Waar inwoners, organisaties, bedrijven, kortom alle Haarlemmers ideeën kunnen uitwisselen voor een beter klimaat.


Klimaatneutraal