Het Groene Huis

Commerciële organisatie

Ed Woolthuis presenteert: Het Groene Huis

  Medio maart opent "Het Groene Huis" de deuren. De Rijksstraatweg 238 in Haarlem zal dan een kleine feestlocatie zijn! We zullen snel laten weten wanneer deze dag zal zijn.

Het Groene Huis is vanaf dat moment het startpunt voor het verduurzamen van uw woning. Hopelijk mogen wij u helpen om deze wereld een klein stukje groener te maken.

Het investeren in isolatie of energiezuinige apparatuur zoals zonnepanelen of LED verlichting verdient zichzelf natuurlijk terug. Sterker nog......als u het geld op de bank laat staan....heeft u een veel lager rendement met de huidige rente.

Als voormalig klussenbedrijf hebben wij veel ervaring opgedaan met onder andere het isoleren van begane vloeren met TonZon vloerisolatie. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van lokale ondernemers welke hun groene hart op de juiste plek hebben.

Voor recensies, zie: www.hetgroenehuis.nl bij het tabblad klantreacties.
Filmpjes van onze werkzaamheden vindt u op m’n facebookpagina www.facebook.com/tonzonvloerisolatie. Als u deze een like geeft blijft u op de hoogte van de laatste TonZon avonturen.

Leuke duurzame tips krijgt u als u de facebookpagina www.facebook.com/hetgroenehuishaarlem liked.

Contact
Contactpersoon: 
Ed Woolthuis
Telefoonnummer: 
06-50698304
Adres: 
Het Groene Huis
Rijksstraatweg 238
2022 DJ Haarlem