023DOEN.NL

Burgerinitiatief

WIJ HELPEN HAARLEMMERS HUN IDEEËN TE REALISEREN...

Wij verzamelen actuele Haarlemse stads initiatieven en helpen nieuwe ideeën realiseren. 
Wil je weten wat er al in Haarlem gebeurt? Bekijk dan op 023DOEN.nL het overzicht van bij ons bekende bestaande Haarlemse initiatieven, platforms en wijkraden. Of meld je aan als expert om nieuwe of bestaande plannen te helpen ontwikkelen.

PLAN-VAN-DE MAAND

Elke maand kiest 023DOEN één van Haarlems leukste ideeën en om dát idee werkelijkheid te maken komen we je een handje helpen. Deel met ons jouw nieuwe of bestaande plan; we bestuderen dat, helpen je samen de weg te vinden, brengen je in contact én versnellen de realisatie met behulp van onze experts. Kijk op onze experts pagina om te zien waarmee we je kunnen helpen. Dat doen we geheel gratis en belangeloos: het blijft jouw idee, dat jij samen met anderen wilt realiseren.

DE HAARLEMSE EXPERT-BANK

Haarlem heeft veel kennis en ervaring op allerlei gebied. De 023DOEN-Expert-Bank wil die Haarlemse deskundigheid bundelen en gebruiken om Haarlemse projecten te stimuleren. Wij vragen experts projectmatig enkele uren met ons mee te denken/werken aan tijdelijke projecten of om het dàn actuele Plan-van de-maand een stapje verder te helpen. Lijkt het je wat, om jouw ervaring en vakmanschap belangeloos met een groepje enthousiaste Haarlemmers te delen? Meldt je dan aan via https://023doen.nl/023team.html

Contact
Contactpersoon: 
Bart Landheer
Emailadres: 
Telefoonnummer: 
0610719630
Adres: 
023DOEN.NL
Jacob van Lenneplaan 2
2012PL Haarlem