Samen voor een duurzame stad, lagere energie lasten en meer comfort. Kom zaterdag 2 maart 2019 naar de Energiebeurs in het Broederhuis!


De Groene Ambassade organiseert de derde Energiebeurs na het succes van voorgaande jaren. De Groene Ambassade werkt samen met de gemeente Haarlem, bedrijven en andere wijkinitiatieven. Dit jaar zijn er twee voorbeeldwoningen te bezoeken in Haarlem Oost op de zaterdag voorafgaand aan de Energiebeurs. U kunt zich laten informeren over de mogelijkheden van energie besparen en het verduurzamen van de woning. Ook kunt u ontdekken  hoe de genomen maatregelen door de bewoners worden ervaren en welke besparing de maatregelen hebben opgeleverd. Zo kunt u zich beter voorbereiden op uw bezoek aan de beurs. Met gerichte vragen kunt u zich laten informeren door diverse aanbieders en/of experts van duurzaamheids en energiebesparende maatregelen. De te bezoeken woningen zijn tevens deelnemer aan de door de gemeente Haarlem georganiseerde campagne "Haarlem wordt steeds gasvrijer"


De 'OPEN HUIZENROUTE'  is 23 februari 2019 van 10.00 tot 12.00 uur. 


De volgende adressen in Haarlem Oost zijn te bezoeken:


  • Inge Veltmeijer, Saracenenstraat 31, 2033EB Haarlem (50% minder energieverbruik nadat er maatregelen genomen zijn gefinancierd vanuit de duurzaamheidslening van de gemeente Haarlem)
  • Fred en Bep Hoogland Arnulfstraat 22, 2033MB Haarlem (0 op de meter woning aan het Hof van Egmond)


Meer informatie over de campagne van de gemeente Haarlem kunt u vinden op  https://www.haarlemgasvrijer.nl/


Voor meer informatie over de Energiebeurs zie bijlage.


WE ZIEN U GRAAG OP 2 MAART IN HET BROEDERHUIS!


 

Details
Datum: 
za, 02/03/2019 - 00:00 tot 23:45
Adres: 
Het Broederhuis
Nagtzaam plein 67
2032TC Haarlem
Documenten