Kom jij ook naar het Haarlem Duurzaam Festival?

Haarlem Duurzaam FestivalOp zondag 1 oktober organiseert de Groene Mug samen met organisatoren van het eerste uur - B-O-B Promotie & Entertainment en MKB Haarlem - en ParkLab een duurzaamheidsfestival. Het is de tiende editie van de Haarlem Duurzaam Markt. Om het lustrum te vieren wordt de markt in een nieuwe stijl gegoten. Met meer activiteiten, inspirerende sprekers in de Vishal en leuke muziek. Bezoekers kunnen gratis genieten en worden uitgenodigd mee te doen. Bij de meeste stands is wel iets te ervaren. Het festival op de Grote Markt is duurzaam, inspirerend en verrassend. Laat weten dat je komt!


De organisatoren nodigen duurzame ondernemers, initiatieven, organisaties, producten en diensten van harte uit om deel te nemen. Meld je aan voor een marktkraam.

Het aanbod varieert van duurzame tassen en fietsen tot operatie Steenbreek (tegel eruit, plantje erin) en eendjes vissen. Ook kun je biologische hapjes proeven, zoals Bugalicious insecten hapjes. Voor de kinderen zijn er ook activiteiten.


De organisatie van het Haarlem Duurzaam Festival is een co-productie van:


B-O-B, BOB Promotions & Entertainment, met Bonnie Wiegel. Bij B-o-b kan je je inschrijven voor een marktkraam. 
MKB Haarlem, met Faridah Azmullah.
ParkLab, met Maarten Claus en Matya Grabijn. Bij Parklab kan je terecht als je een leuke activiteit hebt voor bijvoorbeeld kinderen of een leuk idee. 
De Groene Mug organiseert het festival, verzorgt de communicatie over het festival en legt verbindingen tussen allerlei duurzame initiatieven.


Meld je aan voor een kraam of laat weten dat je komt!

Details
Datum: 
zo, 01/10/2017 - 12:00
Adres: 
Grote Markt
Haarlem