Informatieavond Collectieve Zonnestroom voor bedrijven

Ben je eigenaar van een gebouw met een groot dak (300m2 en meer) en geïnteresseerd om samen met de buurt duurzame energie op te wekken? Kom dan naar de informatieavond over collectieve zonnestroomdaken. Op 10 mei om 19:30 uur heten Stichting Kennemer Energie, Gemeente Haarlem en de Stadsgarage u van harte welkom in het Seinwezen, Kinderhuissingel 1H.


Wat is het?


Collectieve zonnestroomdaken is een concept waarbij Haarlemmers samen zonnepanelen plaatsen op het dak van een ander. Een mooie constructie die het ook voor bewoners zonder (geschikt) dak mogelijk maakt om duurzame energie op te wekken. Bekende voorbeelden in Haarlem zijn de Fablo Tennishal, de Zijlpoort (gemeentekantoor), het Seinwezen en Prins Staal Trade & Processing. Als gebouweigenaar met een dak van rond de 300 m2 kan ook jij hier een bijdrage aan leveren!


Redenen om mee te doen


Door uw dak ter beschikking te stellen en (optioneel) ook zelf een aandeel in de installatie te nemen, kunt u uw organisatie verduurzamen en tegelijkertijd de band met medewerkers, klanten, omwonenden en andere stakeholders versterken.


Kennemer Energie levert professionele ondersteuning bij het opzetten van collectieve zonnestroomdaken. Zij vertellen je graag over het aanbod voor bedrijven, welke het interessant maakt om mee te doen aan een collectief zonnestroomdak. Tijdens de informatiebijeenkomst gaan ze hierop in en verzamelen ze de reacties van gebouweigenaren om dit aanbod verder te ontwikkelen.


Gemeente Haarlem steunt dit initiatief omdat het goed aansluit bij de doelstelling Haarlem klimaatneutraal 2030. Wij nodigen je van harte uit om mee te doen!

Details
Datum: 
wo, 10/05/2017 - 19:30
Adres: 
Het Seinwezen
Kinderhuissingel 1H
Haarlem